Binnenkort herziene versie van webpagina,en DAISY is overleden…

2 dec.2009>>> Toen ik daarnet mijn hele spaces.live.com website nog eens in zijn geheel had doorgenomen ben ik in principe op het idee gekomen om de totale inhoud van deze website binnenkort eens te gaan herzien, indien mogelijk. Maar goed, vanmiddag even op bezoek geweest bij mijn ouders en vervolgens bij de boekhandel in het Stadshart van Amstelveen een boekje opgehaald wat ik had besteld. Ondanks het feit dat ik vandaag zoveel mogelijk bewust heb gestreefd naar het streven naar de goede doelen, was dit dagje, emotioneel gezien, wederom niet een van de beste dagen.
 
Hoe dan ook, positief is wel dat ik me dezer dagen, ter aanvulling van mijn psychologische kennis, aktief aan het verdiepen ben in de Borderline Persoonlijkheids Stoornis, maar ben ook benaderd door een arts, die voorstelde om mij een gesprek te laten hebben met een arts in opleiding. Dat gesprek zal a.s. vrijdag, 4 dec.om 13.00 uur plaatsvinden.
 
Voor het avondeten nog even een gesprek gehad met de fokster van de tijdens mijn opname overleden hond Daisy. Ondanks de emoties die dit even teweeg bracht vond Addy het toch wel positief en moedig om hierover te vertellen. Daisy overleed op 30 oktober jl. op de leeftijd van11 jaar..
                                                       FOTO VAN DAISY
 
 
Tot zover het nieuws van vandaag. Groet, Boudewijn de Kat.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: