VERLOF-REGELING EN WAARSCHIJNLIJKE ONTSLAGDATUM BEKEND!!!

Glimlach  <<<4-12-2009, De Amstelmere, psych.kliniek, afd.B0, open afdeling>>>

Daarnet heb ik een gesprek gehad met verpleegkundige B., en het was een positief gesprek. Morgenochtend (5 dec.) om 10:00 u. word ik door mijn moeder opgehaald en zij brengt me naar mijn eigen woning, eventueel samen met mijn hond Debby. Daar breng ik dan de hele dag door, maar ook de nacht van 5- op 6 december. Ook een groot deel van zondag 6 december mag ik  in mijn eigen woning verblijven, als ik maar  voor 18:00 zondagavond weer aanwezig ben op de kliniek. Maar ook de komende week mag ik op een aantal doordeweekse dagen ’s middags gewoon in mijn eigen woning zijn.

Het volgende weekend, dus het weekend van 12-13 december a.s. mag ik het hele weekend met weekendverlof. Daarna wordt verder overlegd over het daaropvol-gende doordeweekse verlofprogramma. De ontslagdatum is in principe ook al bekend. Als alles goed verloopt mag ik tussen 21- en (uiterlijk) 24 december a.s. met ontslag. Dat is nog eens goed nieuws, vind ikzelf.

Dit weekend heb ik thuis nogal wat aktiviteiten gepland, waaronder computer-update werkzaamheden en hoop ook in alle rust en op mijn gemak verder te kunnen gaan met mijn brief aan P. En daarnaast natuurlijk ook voor Debby zorgen. Eindelijk weer eens goed nieuws. Maar, natuurlijk hoop ik ook dat het met P. snel beter gaat.

Amstelveen, 4 december 2009 // 21:45 u., Boudewijn de Kat

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: