Weekend 5- en 6 december zeer waarschijnlijk met verlof!

GlimlachVanavond heb ik een gesprek met Brigitte, verpleegkundige hier op de open afdeling van de kliniek waar ik verblijf. De kans is zeer groot dat ik dit weekend, voor het eerst sinds de aanvang van mijn opname van 9 oktober, met weekendverlof mag. Dat wil zeggen, hoogstwaarschijnlijk dus een weekendje weer in mijn eigen huis zijn, eventueel samen met Debby, mijn hond. Dit weekend wil ik het hoe dan ook een beetje rustig aan gaan doen, maar daarnaast ook in alle rust verder gaan aan het schrijven van een brief aan P., en andere aktiviteiten die in me opkomen! Het lijkt me ook wel weer eens prettig om weer gewoon thuis te zijn, en eventueel wat mensen te bellen. Ik zie ernaar uit, maar mocht het onverhoopt toch allemaal anders lopen dan verwacht, dan vermeld ik dat wel even in mijn volgende weblog.
<<<Amstelveen, Psych.Centr.De Amstelmere, open afd. (B0), 4-12-2009//19:15u.>>>>>>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: