WEEKENDVERLOF BEVALT TOT NOG TOE ERG GOED11

Amstelveen-Thuis, 5-12-2009>>>
 
Hallo allemaal. Ik ben nu sinds vanochtend alweer thuis, en ik wilde langs deze weg alleen maar even vertellen dat het erg goed met mij gaat. Straks natuurlijk een heerlijke maaltijd eten, eindelijk weer eens onder mijn eigen douche staan en vannacht slapen op mijn eigen vertrouwde matras! Wat ik vanavond verder nog ga doen? Ik heb geen idee. In ieder geval rond 7 uur vanavond, volgens afspraak even contact opnemen met de kliniek, om te vertellen dat het bijzonder goed gaat aan deze kant. Tot later!
 
Boudewijn.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: