Pepernoten-gevecht op open afdeling psych.centr.De Amstelmere

Amstelveen, zo.avond 6 dec.2009, Boudewijn de Kat>>>

Ach ja, een beetje humor hoort er toch ook bij. Vanavond was ik getuige van een pepernoten-gevecht tussen een aantal cliënten van de open afdeling (B0). Sinterklaas had gisteren nog een schaal vol pepernoten achtergelaten.  Een soort late-evening-medicatie voor hen die hier wel eens wat meer willen dan al dat serieuze gedoe. En, dit gezegd zijnde, begin ik me toch ernstig af te vragen wat de Kerstman de komende feestdagen nog van plan is. Een ding is zeker, ik heb thuis nog een grote banketstaaf liggen. Maar die laat ik morgen lekker thuis liggen, want je weet het maar nooit….. Er zouden misschien anders morgenavond weleens brokken banketstaaf door de lucht kunnen vliegen. Hoe dan ook, ik vond het toch leuk om dit berichtje nog even op het internet te plaatsen, alvorens deze dag officiëel af te gaan sluiten….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: