Donderdag 24 december met ontslag!

De Amstelmere, afd.B0-open, k.30/22-12-2009>> Eindelijk weer even de gelegenheid om een nieuwe blog op mijn website te plaatsen….. Het goede nieuws is dat ik overmorgen met ontslag ga! Vorige week vrijdag een positief ontslaggesprek gehad (verpl. + arts). Medicatie was al langere tijd sterk afgebouwd. Zowel de Lorazepam (rustgevende medicatie) als de slaapmedicatie, en zelfs de antidepressiva (voorheen 3 x 20 mg.Paroxetine, maximale dosering) is geheel van het “menu” geschrapt, omdat ik deze medicatie niet meer nodig heb. Ook de medicatie heb ik weer in eigen beheer gekregen, en mag al enige tijd weer auto rijden.

Zometeen een bezoekje aan de diëtiste, daarna (rond 14.30u.) met doordeweeks verlof tot morgenochtend (wo.23-12) 10.00u. Ook thuis verveel ik me geen seconde meer, al ben ik wel blij dat mijn voorheen buitengewoon “armoedige” sociale leven is verbeterd. Ook andere vroeger problemen, zoals emotionele instabiliteit, matig ontwikkelde sociale vaardigheden en een laag gevoel van zelfvertrouwen, behoren tot het verleden. Op korte termijn wil ik mij weer gaan melden bij het Dag Activiteiten Centrum (DAC Amstelveen, Populierenlaan, Huis aan de Poel), wat ik jaren geleden overigens mede heb helpen oprichten, maar wil daarnaast ook aktief worden binnen de Cliëntenraad van GGZ in Geest. Maar prioriteit heeft eigenlijk mijn wens om ook aktief te worden als ervaringsdeskundige binnen de GGZ, met ruim 30 jaar praktijkervaring van psychiatrische problematiek. Heb daaruit echter heel veel geleerd. Met deze deels ook nieuwe inzichten niets doen? Nee, daarvoor heb ik te veel meegemaakt in het leven… Maar goed, daarover binnenkort meer…

Boudewijn de Kat

IM000087 

Links: Mijn auto, rechts: de auto van mijn ouders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: