Weer eventjes thuis, vlak voor het ontslag…

Amstelveen-Kostverloren, di.22 dec.2009>>> Vanmiddag rond drie uur, volgens afspraak, vertrokken van de Amstelmere. Echter, voordat ik naar huis ging besloot ik om eerst nog even bij Halfords aan de Rembrandtweg een eenvoudig carkit-setje te gaan kopen. Want ja, ik vind het wat lastig om, als ik gebeld word, steeds weer op zoek te gaan naar een parkeergelegenheid om het telefoontje aan te nemen. Nou valt dat hier in de noordoosthoek van Amstelveen nog wel mee, maar in het centrum is dat al gauw een stuk lastiger. Vervolgens met de auto de parkeergarage nabij het Cobra museum ingereden om even wat noodzakelijke inkopen te doen. Toen ik later weer terug was in de parkeergarage en de parkeerkaart in de betaalautomaat stopte, betaald met een biljet van 10 Euro. Het leuke was dat ik weer vijf muntstukken van 2 Euro wisselgeld terug kreeg. Een gratis parkeerplekje dus…

Toen via een kort bezoekje aan mijn ouders naar huis gereden. En nu zit ik hier en ik ga zodirekt wat eten, namelijk boerenkoolstamppot, mijn favoriete wintergerecht. Vanavond wil ik proberen nog wat verder te werken aan mijn eerste artikel voor de map GGZ in Geest, de SkyDrive map die te vinden valt op bijvoorbeeld de startpagina van mijn website http://cbdekat.spaces.live.com …. Ook hoop ik binnenkort het artikel klaar te hebben voor de SkyDrivemap “personalia uitgebreid”.

Onder het genot van een sfeervol muziekje ga ik zometeen eerst even wat eten. Daarna zien we wel weer verder. Het gaat goed in ieder geval.

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: