Fotoreportage De Amstelmere-open afd. (B0)

Gisteren heb ik een nieuwe skydrive-map gemaakt "Foto’s De Amstelmere B0-open". In deze map kun je tien foto’s bekijken de ik de afgelopen periode heb gemaakt tijdens mijn opname daar. Vanuit privacy-overwegingen (ik heb geen foto’s van mensen gemaakt, behalve van mijzelf) heb ik één foto niet op deze site geplaatst. Als je dubbelklikt op de genoemde map kun je die foto’s bekijken. Ik heb de foto’s (ze zijn niet allemaal even haarscherp) nog niet kunnen bewerken.
 
Groet, Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: