Conditietraining onder begeleiding gaat opnieuw van start.

Amstelveen, 28 dec.2009>> De afgelopen week heb ik mij opnieuw telefonisch aangemeld bij een fysiotherapie-praktijk in Amstelveen, met het verzoek of ik de vlak voor mijn afgelopen opnameperiode noodgedwongen gestopte conditietraining weer opnieuw kon opstarten, op dezelfde locatie. Daarnet werd ik teruggebeld door dezelfde fysiotherapeut die mij voorheen ook heeft begeleid. Aanstaande maandag, 4 jan. 2010 om 17:30u. ga ik er naar lange tijd weer opnieuw van start…

Boudewijn de Kat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: