Positief gesprek Sander, fysiotherapiepraktijk Dekker/ verslagje ma.4 jan.

Amstelveen, 4 januari 2009>> Daarnet een heroriënterend gesprekje gehad met Sander, die me weer opnieuw gaat begeleiden met het opnieuw starten van de conditietraining. Dat gesprek duurde ruim een half uur, heb hem het een en ander verteld over hetgeen er sinds mijn opname op de gesloten afdeling in Hoofddorp op 9 okt.2009 tot aan mijn ontslag op de open afdeling in Amstelveen op 24 december jl. zoalis gebeurd, maar ook over mijn Hoog Sensitief zijn, de door de sterk wisselende overwegend negatieve prikkels die op de gesloten afdeling heersen optredende vertraging van mijn herstel, maar ook over het razendsnelle herstelproces dat zich al vrijwel direkt na mijn overplaatsing naar de open afdleing (nogal logisch) begon te manifesteren. Weliswaar kreeg ik het in emotionele zin weer even “benauwd” toen we kwamen te spreken over de situatie van Peggy en haar suïcidepoging van oudejaarsdag jl., maar ook over het feit dat er grote onrust/onvrede onder de patiënten heerst omtrent omtrent de vele misstanden in de psychiatrie.

We besloten om het trainingsprogramma per maandag 11 januari a.s. weer op te gaan pakken, voorlopig nog even een keer per week. Het was toch wel weer prettig om weer even met elkaar bijgepraat te hebben na elkaar sinds maandag 5 oktober jl. lange tijd niet meer gezien en gesproken te hebben. Veel meer positieve gedachten omtrent de toekomst, ook m.b.t. het algehele herstelproces van P, Morgen: 11u. afspr.Marit (spv’er), bij mij thuis, middag: afspr.maken garage i.v.m. jaarlijkse apk-keuring en onderhoudsbeurt auto, rustmomenten, wandelen met Debby, muziekmontageprogramma op cd voor afd.B0-open Amstelmere voorbereiden, muziekmontageprogramma op cd voor Peggy (voor later) voorbereiden,  (planning is onder voorbehoud).

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: