9 januari: Sterke toename emotionele stabiliteit.

Na een periode van frequente periodes van diep negatieve  emoties begint deze situatie zich inmiddels in sterke mate te stabiliseren. Dat is toch een goede ontwikkeling. Ik vond het toch leuk dit even mede te delen. Maar het is natuurlijk wel zo dat vanuit de schokkende ervaring van 31 dec. jl., daarbij eveneens denkend aan Peggy’s terechte gevoelens van onbegrip en verworpenheid, in mij een sterke dosis gezonde vechtlust is ontstaan m.b.t. de vele mis(ver)standen in de psychiatrie. Een ding wat daarbij zeker is is het volgende: het zal een vredige weg zijn in relatie tot iedereen, maar tegelijkertijd ook een weg van assertief handelen…..

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: