Belangstellenden-avond Vereniging Centraal Wonen Amstelveen druk bezocht

15 jan.2010>> Vanavond was er een informatie-avond voor belangstellenden van de woongroep Centraal Wonen Amstelveen. De belangstelling was enorm groot. Enkele belangstellenden hebben zich opgegeven als nieuw lid. Veel belangstellenden die thans nog elders alleen wonen ervaren over het algemeen weinig empathie en betrokkenheid in hun huidige woonsituatie. En dat is nu juist het leuke van de woonvorm Centraal Wonen. Iedereen woont zelfstandig in zijn of haar eigen woning, maar er worden wel veel (door bewoners zelf georganiseerde) gemeenschappelijke aktiviteiten georganiseerd, zoals etentjes, filmavonden, spelletjesavonden en nog zoveel meer. Het is evenwel niet verplicht om aan deze aktiviteiten deel te nemen, al wordt deelname hieraan wel op prijs gesteld. Bovendien zijn mensen over het algemeen heel betrokken bij elkaar, ook in moeilijkere situaties. Zo werd ik, toen het medio oktober jl. met mij even helemaal fout ging, heel goed opgevangen door een oplettende buurman. Maar natuurlijk wordt er ook heel veel gelachen.

Per juli aanstaande komt er op de begane grond aan de oostzijde van het gebouw een woning vrij, en er worden daarvoor nog nieuwe bewoners gezocht. Het betreft een tweekamerwoning met een tuintje. Belangrijkste vereiste is dat de nieuwe bewoner/ster niet ouder mag zijn dan 35 jaar.

De woongroep CWA omvat 36 huishoudens, en het omvat 2-, 3- en 4-kamerwoningen en  ben destijds ook betrokken geweest bij de oprichting van het wooncomplex dat in mei 1991 werd opgeleverd.

Voor meer informatie, zie de website van de Vereniging Centraal Wonen Amstelveen op: www.cwamstelveen.nl     email: centraalwonenamstelveen@gmail.com

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: