Bezoekje B0-De Amstelmere: Betrokkenheid situatie Peggy enorm groot…

Amstelveen, 20 jan.2010>> Vanmiddag rond drie uur even langs de Amstelmere geweest, de open afdeling. Heb een aantal mensen gesproken, zo ook iemand die even behoefte had aan een persoonlijk gesprekje. Al pratende met mensen op de open afdeling werd me nog eens overduidelijk dat de betrokkenheid m.b.t. de situatie van Peggy enorm sterk is. Later vanavond nog even per telefoon gesproken met een cliënt van de gesloten afdeling D0 in Hoofddorp, om weer even bij te praten. Vervolgens een sms-berichtje gehad van een ex-cliënt van D0 Hoofddorp die een aantal dagen geleden is overgeplaatst naar de open afdeling in Amstelveen. De algemene verwachting is dat Peggy hoogstwaarschijnlijk weer helemaal zal herstellen in lichamelijk opzicht, en de kans dat al het positieve dat ze vooral de afgelopen zes weken voor haar suïcidepoging heeft geleerd, nadat zij weer is ontwaakt uit haar slaaptoestand, weer snel in haar bewustzijn naar boven zal komen is erg groot. Deze positieve signalen worden wel degelijk opgeslagen in het onderbewustzijn van mensen, om op het juiste moment weer naar boven te komen. Want, hoe diep iemand ook zakt, ook Peggy zal er uiteindelijk ook in geestelijk opzicht waarschijnlijk veel beter uit tevoorschijn komen dan ze sinds lange tijd geweest is…..

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: