Droom over val Peggy…

24 jan.2010.>> Vannacht een afschuwelijke droom gehad. Ik zag Peggy lopen op de oprijlaan van de spoedeisende diensten nabij de entree van de gesloten afdeling in Hoofddorp. Het was een droom in kleuren. Ikzelf stond beneden, vastgebonden met kettingen, en mijn mond afgeplakt met tape. Ik kon niet heen of weer, maar zag haar wel springen naar beneden. Het was de tot nog toe meest afgrijselijke droom die ik ooit heb ervaren.

Of ze inderdaad vanaf die locatie is gesprongen is me nog niet bekend, maar het is en blijft een afgrijselijk gebeuren!

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: