Emailberichtje verstuurd aan Secr. for the Convention on the Rights of Persons with Disabilities (VN)

24 jan.2010 >> Toegegeven, wel een latertje geworden vanavond, maar het gebeurt dan ook niet iedere dag dat ik een emailberichtje in het Engels verstuur. Het gaat hier om een berichtje aan de Convention on the Rights of Persons with Disabilities in New York, om ook hun te informeren omtrent de veel te beklemmende, niet altijd even rechtvaardige behandelmethoden zoals die met name voorkomen op gesloten afdeling van psychiatrische klinieken hier in Nederland. Verdere persoonlijke details (m.b.t. dierbare personen in mijn soc.netwerk) laat ik hierbij achterwege, maar hierover valt genoeg te lezen in de map Berichten en documenten, o.a. over dwangbehandeling, elektroschocktherapie, dwangmedicatie, e.d.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: