Bezoekje open afdeling De Amstelmere (B0) rustig en positief.

Amstelveen,zo.7 feb.2010>> Vanmiddag even langs de Amstelmere geweest voor een spontaan bezoekje. Gesproken met een aantal aanwezigen. Het was rustig, maar toch een positief bezoekje. Weinig mensen aanwezig, maar toch wel weer leuk om even bij te praten met die mensen die wél aanwezig waren. Vervolgens heb ik een van de aanwezigen begeleid bij een bezoekje aan het Stadshart in Amstelveen. Daarna weer naar huis gegaan. David, verplk., had de vorige keer gezegd: Je bent altijd welkom hier, en hij was ook diegene die mij een uitrij-muntje heeft gegeven toen ik weer weg ging. Best hele aardige mensen daar, ook op de verpleegpost, maar omdat ze net bezig waren met de overdracht, toen ik wegging, was er helaas ook weinig tijd om even met hun bij te praten. Maar, dat komt de volgende keer wel weer. Mijn volgende bezoekje aan de open afdeling staat in principe gepland voor a.s. woensdagmiddag. Mijn stemming vandaag was positief, maar ook m.b.t. de toekomstverwachtingen m.b.t. de situatie van Peggy. Heb vandaag een (zoals de bekende psychiater Jung dat zou noemen) toekomstvoorspellende droom gehad afgelopen nacht. Een droom waarin zelfs heel veel gelachen werd. Maar…..,dat is weer een heel ander verhaal.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: