Advies goede vriend (maatsch.werker) over alsnog plaatsing verhaal erv.bez.Peggy_271209.doc.

10 febr.2010 >> Over het algemeen een vrij rustig dagje. Met Debby gaat alles gelukkig goed tot op heden. Vanmiddag een berichtje ontvangen van Rob, een goede vriend. Hij adviseerde me om alsnog over te gaan tot plaatsing van het verhaal over mijn bevindingen voor wat betreft mijn laatste bezoekje aan Hoofddorp tot op heden, op 27 december 2009 jl. Ik voelde en zag van daaruit ook dingen gebeuren die me nadien nogal hadden geëmotioneerd. Ik heb hierover een verslagje geschreven, en overweeg alsnog om dit te gaan plaatsen in een van mijn mappen op deze website. Mocht ik alsnog daartoe besluiten dan zal ik daarvan melding doen via een van mijn toekomstige weblogs.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: