Verslagje donderdag 11 februari 2010.

11-2-2010 >> Vandaag een redelijk rustig dagje gehad. Vanmiddag bezoek gehad van Jaqueline van de thuisbegeleiding, een tijdelijke hulp in de huishouding. Samen een oud kleed, dat ik onder invloed van mijn afgelopen psychose ernstig heb vervuild, weggebracht naar het afvalstation in het industriegebied van Amstelveen. Binnenkort hopelijk een nieuw kleed voor in het zitgedeelte van mijn woonkamer. Daarnaast wil ik eerdaags nog steeds wat nieuwe planten aanschaffen, aangezien de meeste planten mijn langdurige afwezigheid i.v.m. de afgelopen opnameperiode niet hebben overleefd. Dat staat wel zo gezellig, zeker in deze fase van mijn leven waarin ik mijn leven opnieuw probeer op te bouwen. Was wel een goede zet om dit oude kleed weg te brengen, want ik wil dit leven niet al te veel herinnerd worden aan negatieve herinneringen uit het verleden.

Morgen staat een bezoekje aan de hondentrimster op het programma. Debby heeft inmiddels alweer een dikke vacht opgebouwd, vol van haren, en het wordt tijd om haar weer eens een netter kapsel te gaan geven. Overmorgen, zaterdag 13 februari a.s., is Peggy jarig. Zij wordt dan 31 jaar, maar helaas zal ze dus niet haar verjaardag kunnen vieren aangezien ze, volgens de laatste berichten, nog steeds in diepe slaaptoestand verkeert. Maar, aan de andere kant, rust zal haar goed doen, en ze komt er heus wel weer bovenop. Zij heeft enige tijd geleden aan mij gevraagd of ik haar wil blijven begeleiden, en dat zal ik ook zeker doen, want ze heeft het niet gemakkelijk gehad tot nog toe…. Ik hoop dat het herstelproces in het ziekenhuis voorspoedig zal blijven verlopen…

Ben intussen ook bezig aan wat handgeschreven correspondentie, en wil daar ook de komende tijd uitgebreid de tijd voor nemen. Vandaag al met al toch een vrij positieve dag gelukkig. De brief aan Hoofddorp is nagenoeg klaar.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: