PEGGY IS OVERLEDEN ! Meest verdrietige nieuws ooit!

Amstelveen, 12 februari 2010 >> Terwijl ik deze weblog aan het schrijven ben, ben ik één zee vol tranen. Vanmiddag om even over half één bereikte me het bericht dat Peggy afgelopen nacht is overleden. Het valt niet in woorden te omschrijven hoeveel emoties ik momenteel voel. Ook voor haar familie, haar ouders is dit natuurlijk een uitermate emotioneel gebeuren. Maar zeker ook voor mij, zeker gezien het feit dat de band met haar vooral de laatste paar weken voor haar sprong alleen maar dieper werd. Ik herinner me onze gesprekken, maar ook mijn bezoekjes aan haar nog alsof het de dag van gisteren was. Ze had me bijvoorbeeld ook al voorgesteld om dagjes uit te gaan. Achteraf gezien heb ik eigenlijk heel veel te weinig ook persoonlijk contact gehad met haar, en dat vond ze ook zelf. Dit verlies is schrijnend; het schept ook een gevoel van leegte. Juist in deze periode verwachtte ik in eerste instantie juist dat – dit was de algemene verwachting – ze er juist weer bovenop zou komen uiteindelijk. Morgen, de 13de februari, zou ze jarig zijn geweest…. Nee, ik stop nu even met schrijven. Even wat mensen proberen te bellen denk ik en vanavond en/of het komend weekend even langs de Amstelmere. Juist nu behoefte aan veel mensen om me heen. Want hier maar alleen thuis blijven zitten, zeker gedurende de donkere avonduren en ‘s nachts, nee dat valt me loodzwaar, zeker nu.

Boudewijn

Comments

  1. Lieve Boudewijn,Wil je even Condoleren met het verlies van je grote vriendin Peggy, Het lijkt me moeilijk om dit verdriet nu te dragen zonder dat je terug valt in je eigen dal.Ik hoop dan ook dat er vele zijn die je kunnen steunen en troosten zodat jezelf ook overeind blijft en dit verlies kunt verwerken.Jullie hadden immers al enkele plannen samen gemaakt.Hoop dat je alsnog je plannen kan uitvoeren ook voor Peggy al is ze dan niet wezenlijk aanwezig meer, maar in je hart zal ze altijd een plaatsje hebben bij je en dan ook altijd aanwezig zijn bij je.Heel erg veel sterkte zal aan je denken en je in gedachten steunen.Groetjes en liefs Thea.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: