Overlijden Peggy uiterst pijnlijk; haar energie echter is zeer sterk voelbaar

18 feb.2010 >> Nog altijd is het overlijden van Peggy, nu bijna een week geleden, een uiterst pijnlijk proces. Met dit verschil, nl. dat ik tot op heden nog niet in een depressieve toestand ben terecht gekomen. De emoties zijn bij tijden nog altijd zeer krachtig en diepgaand, en zou ook niet willen ontkennen dat dit de kwa diepgang meest emotionele periode is die ik tot nog toe ooit in mijn leven heb meegemaakt.

Maar toch, lichtpuntje is wel dat haar energie duidelijk heel sterk voelbaar en waarneembaar is, waar ik mij ook bevind. Heb dit wel eerder meegemaakt na het overlijden van familieleden bijvoorbeeld, maar toch, deze energie is de kwa diepgang tot nog toe meest sterk voelbare positieve energie die ik tot nog toe ooit in mijn leven heb ervaren. Ik ervaar dit op tal van manieren, maar het gaat me te ver om dit alles op dit moment uiteen te zetten. Deze energie is behalve ook zeer krachtig, ook van blijvende aard. Ik ga hierover binnenkort een apart verhaal schrijven wat in een van mijn skydrive mappen op deze website geplaatst zal worden, waarschijnlijk in de map Peggy. Want ja, ik wil deze map wel aanhouden op mijn site. Bovendien, spiritueel gezien, is Peggy niet dood; haar energie bestaat nog altijd, alleen….ze is niet zichtbaar, je kunt haar niet aanraken, niet met haar praten…..,althans, niet in woorden….,maar wel in telepatische vorm! Maar…..dat is weer een ander verhaal. (iets wat meerdere mensen ook kunnen, al zou zoiets in reguliere kringen nog maar al te gauw, en geheel ten onrechte, worden afgedaan als een vorm van waandenken). In praktische zin manifesteert haar energie zich ook op hele andere manieren. Zo gaat bijvoorbeeld de lade van mijn cd-speler af en toe spontaan open en dicht als ik een cd beluister, maar het gebeurt ook geregeld dat, tijdens het draaien van een cd, de cd-speler automatisch in de pauze-stand terecht komt en blijft staan, of dat hij automatisch een heel ander nummer of fragment van die cd gaat afspelen (zonder daarvoor zelf de opdracht te hebben gegeven….                                        (WORDT VERVOLGD)

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: