Bezoekje tandarts achteraf onverwachts slecht bevallen…

2 maart 2010>> De ochtend begon veel positiever kwa stemming dan de afgelopen langdurige periode gebruikelijk, en toch wel prettig dat het bezoekje aan mijn tandarts nu achter de rug is. Ik zag er niet echt tegenop, en ik voelde helemaal niks toen de tandarts de wortel van de alweer enige tijd  geleden afgebroken kies ging trekken. Nu moet de wond eerst weer helemaal genezen alvorens er een kunstkies (deze wordt vastgezet aan een brug over de achterliggende kiezen die nog goed zijn) kan worden geplaatst. Dit gebeurt begin mei aanstaande. Alleen, toen ik na afloop weer in de auto zat besloot ik toch maar om even te wachten alvorens weer richting huis te rijden. Immers, de bijwerkingen van de verdovende injekties die ik voor het trekken van de kies had gekregen bleken wel erg veel bijwerkingen te vertonen. Ik voelde me niet alleen lichamelijk niet echt geweldig, maar daarnaast ook in geestelijk opzicht. Mijn stemming leed er namelijk ook onder. Uiteindelijk, na een half uurtje toch maar weer naar huis gereden. De middag was ook niet echt geweldig en nu het tijdens het schrijven van dit verhaaltje, is het alweer bijna avond, en nu begint eindelijk de verdoving langzaam aan uit te werken en mijn stemming enigszins te verbeteren. De tandarts (ik kreeg die verdovingsinjekties om kwart over een vanmiddag) verwachtte dat de verdoving al na twee uurtjes verdwenen zou zijn, maar dat was dus nog bij lange na niet het geval. Ik heb nog nooit eerder zulke extreme bijwerkingen ervaren van verdovings-injekties. Maar goed, ik hoop dat alles vanavond weer helemaal voorbij zal zijn. Hij heeft zijn werk overigens wel goed gedaan. De wortel van de kies is eruit…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: