Viering a.s. verjaardag nog niet zeker

6 maart 2009 >> Ik ben er nog niet helemaal zeker van of ik dit jaar mijn verjaardag officieel zal gaan vieren of niet. Hoewel er wel sprake is van enige verbetering in mijn emotionele situatie, toch is mijn emotionele toestand nog niet stabiel genoeg om ruim van tevoren te kunnen aankondigen of ik dit jaar mijn verjaardag zal gaan vieren. Hoewel ik me wel wat beter begin te voelen, eigenlijk vind ik het zelf niet gepast (vanwege het nogal aangrijpende gebeuren rondom het vrij onverwachtse overlijden van Peggy op 12 februari jl.) om dit jaar mijn verjaardag te gaan vieren. Op dit moment heb ik daar eerlijk gezegd ook niet zoveel behoefte, maar mocht dit toch veranderen dan laat ik dat weten. Bovendien, mensen zijn bij mij thuis altijd welkom, en dat hoeft niet speciaal op een verjaardag te zijn. Gelieve in deze fase wel even van tevoren telefonisch overleggen met mij of het wel uitkomt. Mijn verjaardag is op donderdag 18 maart aanstaande. Ik word, volgens de kalender, dan alweer 47 jaar, maar zo voel ik mij allerminst. Dat getal betreft voor mijn gevoel uitsluitend mijn lichamelijke leeftijd, in geestelijk en emotioneel opzicht voel ik mij een heel stuk jonger.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: