Familie-verjaardagskado al eerder gekregen…

11 maart 2010 >> Hoewel ik pas volgende week donderdag, de 18de, jarig ben, mocht ik mijn verjaardagskado al eerder ontvangen deze keer. Ik zat enige tijd met een technisch probleem, want de printer van de desktopcomputer in de hobbykamer, die ook al weer bejaard was om het zo maar eens te zeggen, vertoonde hardnekkige problemen. Heb toen gëinformeerd wat een reparatie me zou gaan kosten, maar de totale verwachte kosten bleken nog hoger te zijn dan een nieuwe printer. Wel heel lief dat ik voor mijn verjaardag een nieuwe printer heb gekregen, met ingebouwde scanner, de HP Photosmart Plus. Deze is ook energiezuinig en door gebruik van meerdere losse inktpatronen is deze printer ook aanzienlijk zuiniger en dus ook voordeliger in het inktgebruik per afgedrukte pagina, vergeleken met de eerdere printer. Een mooi kado! Ik hoop hem een dezer dagen op mijn desktopcomputer te gaan installeren. Een duur kado ook, maar mijn ervaring met duurdere printers is wel dat ze over het algemeen veel langer meegaan dan de goedkoopste printers.

Boudewijn.

CD035B_400x400

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: