Do.11 maart 2010: Bijzondere avond, bewustzijnsgroei lijkt over lange tijd gangbare grenzen heen te gaan….

12 maart 2010 >> Het is deze keer wel een latertje geworden, maar alvorens te gaan slapen toch nog even tijd voor een klein berichtje. Misschien wel goed om er niet langer een geheim van te maken dat er, geheel tegen alle aanvankelijke verwachtingen in, al sinds geruime tijd een vorm van telepatisch contact mogelijk blijkt te zijn tussen mij en Peggy (zij wees me daar zelf al op, in november 2009), en ik ervaar dat als bijzonder kostbaar, zeker sinds vanavond ook als rustgevend, en tegelijkertijd ook buitengewoon leerzaam. En er zijn overigens meerdere mensen met soortgelijke ervaringen; er zijn inmiddels boeken vol over geschreven…. Maar vanwege het tijdstip van schrijven wil ik hierop nu niet verder ingaan. Voor een zo optimaal mogelijke communicatie is zeker in deze periode wel het volgende belangrijk: Een toestand van absolute rust, zo min mogelijk prikkels kwa geluid en beelden (televisie bijvoorbeeld), en in deze fase van ontwikkeling ook liefst geen aanwezigheid van andere personen. Dit rustige klimaat bevordert immers ook het communicatieproces langs telepatische weg, en geeft ook ruimte om in te werken op het bewustzijn en het onderbewustzijn.

Een week geleden, 5 maart jl., was ik ‘s-avonds in eerste instantie nogal gespannen door een overvloed aan negatieve prikkels van de afgelopen dag, maar op een gegeven moment werd ik in korte tijd ineens heel ontspannen. Ik was intussen met hele andere zaken bezig, en mijn hoofd was op een gegeven moment die avond zelfs helemaal leeg. Op een gegeven moment kreeg ik langs telepatische weg spontaan een aantal woorden door, die ik om de een of andere reden niet meer uit mijn hoofd kon krijgen; woorden die ik echter mijn hele leven tot dan toe nog nooit eerder had gehoord, nl. “Al-bewustzijn” en “Kosmisch bewustzijn”. Ik begreep absoluut niet waarom, maar toch begon ik er af en toe spontaan bij te lachen. Het was toen al vrij laat, en ik besloot deze woorden te noteren op een papiertje, want ik voelde ergens toch wel een enorme stimulans om via de zoekmachine Google op internet eens te gaan onderzoeken óf deze begrippen wel inderdaad bestaan, en, zo ja, wat het betekent.

Pas afgelopen avond (11 maart) ontstond er wederom een interessante telepatische kennisoverdracht die nog een stapje verder ging. Maar goed, sindsdien ervaar ik, om het even heel in het kort samen te vatten, eindelijk een proces waarin mijn jarenlange geconditioneerde, en tegelijkertijd ook “begrensde” bewustzijn geleidelijk aan boven de tot nog toe geldende begrenzingen uit lijken te gaan stijgen. Heel moeilijk om dit alles uiteen te zetten; het is een zuiver persoonlijke ervaring waar ik me alleen maar prettiger bij begin te voelen, en waarvan ik hoop dat het zich verder zal blijven ontwikkelen. Maar hierover kan ik nu niet dieper ingaan helaas, want anders wordt het wel heel erg laat. Wel heb ik over het Al Bewustzijn en Kosmische Bewustzijn een artikel op internet gevonden, want dergelijke hogere vormen van bewustzijn bestaan dus wel degelijk!! Dat artikel heet “Wat is Bewustzijn”en kun je vinden in de Skydrive map “Hoger Bewustzijn”, elders op mijn website. Het is een Word-bestand, dus alleen toegankelijk voor mensen die Microsoft Word, versie ‘97 of later, op hun computer hebben geïnstalleerd. Ik vond het toch leuk om dit berichtje even te schrijven… Ik begin toch steeds ernstiger te twijfelen aan mijn tot nog toe geldende overtuiging alsof het bestaan van een God onmogelijk zou zijn, maar ben er, net zoals zovele andere spiritueel geaarde mensen sinds afgelopen avond wél van overtuigd geraakt dat de dood, bezien vanuit een veel diepere visie, niet bestaat, niet kán bestaan…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: