Niveau hoger bewustzijn nog niet erg stabiel, maar wel meer rust

12 maart 2010>> Vandaag merkte ik wederom een tijdelijke terugval in lagere, begrensde, niveaus van bewustzijn, maar merk wel dat dit vandaag niet meer leidde tot een noemenswaardige terugval kwa stemming. Halverwege de middag wel even wat meer spanning, maar dat kwam omdat ik er juist weer toe neigde om teveel aktiviteiten buitenshuis te ondernemen. Het is soms nodig om naar buiten toe je voelbare grenzen aan te geven, want sommige mensen verwachten nu eenmaal meer van mij dan ik op sommige momenten aan kan. Echter, later vanmiddag merkte ik geleidelijk aan steeds meer en ook diepergaande vormen van rust in mezelf, en meer optimisme aangaande de toekomst. Het is het zoeken naar een balans tussen enerzijds andere bezigheden, en anderzijds periodes van rust…

Momenteel is mijn desktopcomputer bezig met het scannen op mogelijk aanwezige spyware op de PC, en vanavond of anders morgen wil ik de nieuwe printer gaan installeren die ik sinds kort in huis heb. Het apparaat staat inmiddels, uitgepakt en wel, in de hobbykamer. Nu is het alleen nog de bijbehorende software installeren op de PC (deze is gelukkig ook geschikt voor de 64 bits versie van Windows 7 die op deze PC draait), en dan kan de printer definitief in gebruik worden genomen. Ik ben reuze benieuwd.

Waarschijnlijk ga ik aanstaande zondag weer een bezoekje brengen aan de open afdeling van de GGZ kliniek in De Amstelmere, onder voorbehoud natuurlijk.

487449b9ymjczm8j

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: