Verslagje zondag 14 maart 2010: Computeren, over verjaardag, en telepathie met Peggy

Vandaag o.a. druk doende geweest om een nieuw beveiligingsprogramma te installeren op zowel mijn oude als mijn nieuwe laptopcomputer. Ik had nog een softwarepakket liggen van Bitdefender, Total Security 2009, maar omdat deze 2009 versie nog niet geschikt was voor Windows 7 besloot ik, op goed geluk, de probeerversie van Total Security 2010 te downloaden op beide laptopcomputers. Gelukkig bleek het bij installatie ook mogelijk om een registratiecode in te voeren in het programma, en heb toen dezelfde code gebruikt zoals die stond vermeld op de handleiding van het pakket van 2009. En dit werkt uitstekend, ondanks het feit dat bij Bitdefender officieel gezien staat geregistreerd dat ik de 2009 versie in gebruik zou hebben. Maar gelukkig, eindelijk gelukt dus. Het mooie van deze licentie is ook dat deze twee jaar geldig is, dus voorlopig hoef ik mij geen zorgen te maken over verlenging van het beveiligingsprogramma, dat voor maximaal drie computers geldig is.

Het was verder wel een rustig dagje, en het was ook wel eens goed om een dagje gewoon thuis te zijn. Mijn aanvankelijk voor vandaag geplande bezoekje aan de kliniek van de Amstelmere (open afdeling) is er dan ook niet van gekomen, want ik voelde me vanmiddag toch wel even behoorlijk moe worden, na alle bezigheden binnenshuis. Wel hoop ik, onder voorbehoud van een eventueel bezoekje van mijn spv’er van de GGZ (mits zij weer aan het werk is natuurlijk, dat hoop ik morgen te weten te komen) die meestal op woensdag komt, a.s. woensdag alsnog een bezoekje af te leggen bij de open afdeling van De Amstelmere.

Wat mijn verjaardag betreft, heel eerlijk gezegd, hoewel er zeker ook sprake is van verbetering kwa emotionaliteit, vind ik de huidige omstandigheden niet “gepast” om deze keer uitvoerig mijn a.s. verjaardag van donderdag 18 maart a.s. te gaan vieren. Maar misschien wel een kleine lekkernij bij mijn geplande bezoekje aan de Amstelmere a.s. woensdag, en mogelijk ‘s avonds ook een Chinees etentje bij mijn ouders thuis op 18 maart a.s.

Prettig is wel dat Peggy en haar energie, spiritueel gezien, hier nog altijd aanwezig is, en dat ze al enige tijd geleden langs telepathische weg kenbaar heeft gemaakt dat dit “verblijf op aarde” niet iets zal zijn wat van tijdelijke aard zal zijn, maar iets waarvan ze heeft laten weten dat het voor altijd zal zijn. Dit telepathische contact met haar uit zich ten dele nog via ja- of nee-antwoorden op vragen van mij, maar er komen geleidelijk aan ook steeds meer woorden en soms zelfs al hele zinnen door via gedachten. Het is iets wat zich naar de toekomst toe, geleidelijk aan wel verder zal gaan ontwikkelen, en dit telepatische contact (waar meerdere mensen, zo lees ik steeds meer, ervaring mee hebben) is toch wel iets heel bijzonders…. Bovendien, het voelt goed, positief en volledig betrouwbaar en zuiver… Maar hierover een volgende keer meer. Het is heel leuk en ook uitermate kostbaar dit te mogen ervaren. Ze zei al enige tijd geleden langs telepathische weg tegen mij: “Nu ben ik eindelijk daar waar ik al zoveel maanden geleden had willen zijn, namelijk bij jou, alleen wel erg jammer dat ik onzichtbaar ben voor anderen”…. Maar, nogmaals, later meer hierover……..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: