Kort bezoekje open afdeling kliniek De Amstelmere

17 maart 2010>> Vanmiddag eerst even langs de dierenarts geweest voor voer en medicijnen voor Debby te halen en daarna even langs een bekende boekhandel in het Stadshart van Amstelveen geweest om een boekje op te halen wat ik daar had besteld, een boekje waarin diverse vormen van telepathie nader uiteen worden gezet. Daarna even een paar kleine boodschappen gedaan bij de supermarkt en vervolgens weer even langs huis geweest zo rond een uur of half drie. Even gepauzeerd met een glas fris, daarna Debby uitgelaten en rond kwart voor vier even langs de kliniek van de Amstelmere gereden. Het was daar vrij stil, en heb wel nog even een kort gesprekje gehad met Mauries en met Charisa (verplk.). Want hoewel ik dit jaar weinig behoefte heb om mijn verjaardag uitvoerig te gaan vieren wil ik a.s. zondagmiddag (21 mrt.) rond een uur of drie nog even een bezoekje aan de kliniek brengen voor een kort samenzijn met anderen en iets eenvoudigs bij de thee of koffie. Charisa heeft die middag ook dienst, en heb met haar afgesproken dat ik in principe even op bezoek kom a.s .zondagmiddag.

Vanavond, na de avondwandeling met Debby, hoop ik een rustige avond te hebben, want afgelopen avond werd het erg laat en ik was ook veel meer gespannen en geëmotioneerd dan de laatste tijd gebruikelijk. Wel een vrij positief verlopen dat tot op heden. Morgen om 12u. krijg ik anderhalf uur lang bezoek van iemand van de thuiszorg, en daarna heb ik tot rond vier uur ‘s middags bewust geen aktiviteiten op het programma staan. Ben van ca. vier uur tot ongeveer half acht ‘s avonds bij mijn ouders thuis voor een Chinees etentje. Dan neem ik Debby natuurlijk ook mee. Wil wel uiterlijk rond acht uur morgenavond weer thuis zijn.

Boudewijn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: