Hardnekkige computerproblemen opgelost…

22-3-2010 >> Gisteren dacht ik “even” bezig te zijn achter de computer, maar kwam er al gauw achter dat het beveiligingspakket wat ik op mijn desktopcomputer had gëinstalleerd goedkoop en degelijk leek, maar in wezen niet erg betrouwbaar. Weliswaar sloeg de beveiliging alarm toen er een Trojaans paard op de computer werd gesignaleerd, maar het was al te laat om de schade op een eenvoudige manier te kunnen verhelpen. Bijna 500 registerbestanden van Windows bleken onbruikbaar te zijn geworden, en dus zat er niks anders op dan de harde schijf formatteren en Windows 7 opnieuw installeren, en daarnaast alle overige programma’s. Daarnaast natuurlijk ook voor een betere beveiliging gekozen, en heb daarvoor Global Protection 2010 van Panda gekozen. Alles is nu gelukkig weer in orde, maar het kostte wel enorm veel tijd waardoor ik helaas niet meer in de gelegenheid was om, zoals gepland, een bezoekje te brengen aan de kliniek. Ik hoop er nu a.s. woensdag, 24 maart, heen te kunnen gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: