Wel meer rust, maar toch nog moeilijke momenten….

22-3-2010 >> Dankzij een nog altijd duidelijk merkbare aanwezigheid van positieve energie en telepatisch contact met Peggy, voel ik me de laatste tijd toch wat rustiger dan eerst gelukkig. Dat neemt niet weg dat er nog regelmatig periodes zijn waarin er allerlei beelden en herinneringen terugkomen uit met name de “Hoofddorp-periode”, en hetgeen daarna gebeurd is de afgelopen vijf maanden sinds oktober 2009 jl. Ik had me toch een heeeeel ander en ook uitermate positief begin van 2010 voorgesteld in eerste instantie. Al langere tijd heb ik heel erg getwijfeld aan het feit of Peggy op oudejaarsdag jongstleden wel is gesprongen vanuit een gevoel van machteloosheid ten aanzien van haar eigen leven, en bovendien, juist het feit dat ze op zo’n speciale dag van het jaar (oudejaarsdag) is gesprongen, dat geeft een mens toch te denken. Door middel van telepathie (binnenkort, ter illustratie, een internet-artikel over telepathie met overledenen, in de map Telepathie, elders op mijn website) zag ik al datgene bevestigd wat ik al die tijd al heb vermoed. Daaruit blijkt dat ze al langere tijd van plan was om op die dag een zelfmoord- poging te gaan ondernemen, maar er zijn meer dingen die ik van haar wat dit betreft heb doorgekregen, ook omtrent de redenen van haar sprong van 31 december. Zo sprak ze, in telepathische vorm, o.a. over het geloof in een leven na de dood. Meer hierover hopelijk binnen afzienbare tijd in de map Telepathie, en een kopie van dat verhaal tevens in de map Bijzondere ervaringen. Ook de ouders van Peggy heb ik nog een brief beloofd, maar door alle onverwachtse gebeurtenissen duurt e.e.a. helaas net even iets langer dan ik had gehoopt.

Het is nog steeds vrij pijnlijk dat Peggy, in zuiver tastbare aardse vormen, niet meer fysiek aanwezig is, toch geeft het wel wat rust dat haar astrale lichaam, haar energie, hier sinds de 13e februari, weliswaar niet zichtbaar, maar wel merkbaar en voelbaar aanwezig is. Daar mag ik blij om zijn, en het geeft ook rust, maar, nogmaals, daarover later meer.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: