Skydrivemap PEGGY op website blijft bestaan en wordt aangevuld….

27 maart 2010 >> Het is weliswaar erg laat geworden vanavond, maar mede aangezien het contact met Peggy, spiritueel gezien nog niet voorbij is, lijkt het me een goed idee om de map met Word-bestanden die verband houden met Peggy voor onbepaalde tijd te behouden. Daarnaast ben ik ook bezig om alsnog een aantal tekstbestanden te (her)plaatsen in deze map, en mogelijk ook om er ook tekstbestanden (eerder geschreven artikelen) die ik er tot op heden nog niet in heb willen zetten, alsnog in te plaatsen. Mijn gevoel zegt dat dat goed is. Er komt ook nog een artikel bij wat ik binnenkort hoop te gaan schrijven over mijn ervaringen met Peggy sinds begin december 2009 tot – het telepatische contact met Peggy is ook na haar aardse overlijden blijven voortbestaan – op de dag van vandaag. Peggy wilde het contact met mij vanaf begin december jl. rustig aan opbouwen, en ze begon tegelijkertijd ook veel zelfbewuster te leven en op een positieve manier aan de toekomst te denken. Al gauw werd overduidelijk dat ze heel veel meer bleek te zien in mij dan alleen maar een goede vriend, gedurende die decembermaand, en we hadden zelfs al plannen gemaakt voor dagjes uit en nog zoveel meer leuke dingen. Maar ja…..

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: