Deelname Peggy op forumsite “mijnspiritualiteit.nl” (juni 2009), alsnog geplaatst (incl.pers.toelichting 5-4-2010)

Amstelveen-Thuis, 5 april 2010 >> Daarnet vond ik nog een pagina van de forumsite www.mijnspritualiteit.nl waarop Peggy in juni vorig jaar heeft deelgenomen. Ze stelt zichzelf daarin de vraag of er verband bestaat tussen haar hoogsensitief-zijn en de ontwikkeling van haar borderline-problematiek. Jammer genoeg dat ze daar uiteindelijk niet verder op is ingegaan op dat moment…. Maar goed, ik heb het artikel gekopieerd in een Word-bestand en dit artikel geplaatst in een aantal mappen op deze website, waaronder in de map “Peggy” en in de map “Hoogsensitieve Personen”.

Morgen ga ik proberen een begin te maken aan een artikel over mijn ervaringen met Peggy over de periode december 2009 (toen het contact tussen haar en mij zich eindelijk pas goed heel veel verder kon gaan ontwikkelen) tot en met eind maart jl. Het betreft hier ervaringen met haar tijdens haar aardse leven, maar ook in de periode die erop volgde, o.a. in telepatische vorm. Peggy geloofde overigens ook zelf in telepathie. Bovenaan het geplaatste artikel heb ik vanavond nog een kleine toelichting geschreven.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: