Leuk bezoekje aan ouders…

5 april 2010 / Tweede Paasdag >> Vanmiddag rond een uur of vier ben ik bij mijn ouders gearriveerd en we hebben samen op een eenvoudige, maar toch erg gezellige manier tweede paasdag gevierd. Debby had het hier ook reuze naar haar zin. Nu mijn desktopcomputer in de woonkamer ook weer zo goed als hersteld is en alles weer goed lijkt te werken hoop ik dan eindelijk verder te kunnen gaan met het doen van diverse achterstallige werkzaamheden, vooral op het gebied van de correspondentie en het verder gaan aan het schrijven van een uitgebreid verslag over mijn ervaringen met Peggy over de maand december en de periode erna. Ik wil daar toch echt niet meer te lang mee wachten. Ik wil dit verhaal uiterlijk volgend weekend klaar hebben en op mijn website plaatsen in een van de mappen. Ik zal daarvan ook melding maken in een volgend weblog op deze webpagina. Hoe dan ook, ik heb vanmiddag de computer van mijn vader weer helemaal in orde gemaakt. Spy Sweeper, dit softwareprogramma, was verlopen en moest worden verlengd, wat uiteindelijk ook is gelukt. Daarna alle software ge-updated, inclusief Windows. Mijn vader gebruikt nog Windows Vista Home Premium. Maar hij doet er eigenlijk ook niet zo veel mee, omdat hij er niet meer zo goed mee overweg kan inmiddels. Vanavond weer bijtijds naar huis.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: