Totaal-verhaal over (direkt en telepatisch) contact met Peggy 9-10-2009 t/m maart 2010 in wording (concept)

8 april 2010 >> Afgelopen avond dan eindelijk begonnen met een zo compleet mogelijk totaalverhaal over het contact en mijn ervaringen met Peggy, zowel in het persoonlijke contact voor haar suïcidepoging van oudejaarsdag jl. als in het telepatische contact wat ik sinds half februari jl. met haar heb (in spirituele zin bestaat haar energie nog altijd en is hier continu aanwezig), en over de ziekenhuisperiode, over de dromen en beelden die ik toen heb beleefd. Het wordt een lang verhaal, maar toch goed om e.e.a. nog eens wat duidelijker dan tot op heden uiteen te zetten. De definitieve versie is er weliswaar nog lang niet, ik heb wel alvast het gedeelte van het totaalverhaal wat ik vanavond heb geschreven tijdelijk geplaatst in de nieuwe map “concept-artikelen”(skydrive-map op deze website). Ik hoop er zo spoedig mogelijk verder mee te gaan en het verhaal zo compleet en duidelijk mogelijk af te ronden.

Morgen, vrijdag 9 april is het precies een half jaar geleden dat ik werd opgenomen op de gesloten afdeling van GGZ in Geest in Hoofddorp, en die dag leerde ik ook voor het eerst Peggy kennen. Begin november werd ik overgeplaatst naar de open afdeling in Amstelveen. Enerzijds mooi en positief, maar tegelijkertijd ook hartver-scheurend, zowel voor mij als voor Peggy. Door minder gunstige omgevingsfaktoren op de gesloten afdeling in Hoofddorp en een mede daaruit voortvloeiende min of meer noodgedwongen tijdelijke contactonderbreking gedurende de eerste drie weken van november waar ook Peggy (zo hoorde ik later) het behoorlijk moeilijk mee bleek te hebben, heeft de band met haar zich sinds de laatste week van november en in de hele maand december zich niet alleen maar hersteld, maar ook verdiept…

Als alles goed gaat kom ik steeds verder met het verhaal en zal dan ook zeer regelmatig een bijgewerkte versie van dit verhaal in de map concept-artikelen plaatsen. Ik hoop het binnen afzienbare tijd totaal afgerond te hebben, waarna de definitieve versie in o.a. de map Peggy zal worden geplaatst, en in de mappen over bijzondere ervaringen en telepathie.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: