Afgelopen dag een betere dag…., mooie ervaring gedurende de avonduren…

12 april 2010 >> Afgelopen dag, vooral in de loop van de middag en in de avond ging het gelukkig aanmerkelijk beter met mij. Ben vanmiddag even, samen met een oude bekende, op een terrasje gezeten en weer even bijgepraat. Daarna even langs huis om Debby uit te laten en daarna nog even langs mijn ouders geweest. Uitgebreid gesprek gehad over die dingen over het afgelopen half jaar die ik nog niet eerder met hen had besproken. Later tijdens dat gesprek van bijna anderhalf uur kwamen er dan toch weer wat emoties los. Dat gaf daarna opluchting. Afgelopen avond verliep vervolgens vrij gunstig. Wel even mijn mobiele telefoons opgeladen, zowel het toestel met abonnement als het prepaid toestel. Onder invloed van alle spanningen van de afgelopen maanden ben ik flink afgevallen. Tijdens mijn opname was mijn gewicht op zijn hoogst nog bijna 131 kg., inmiddels nog 111,5 kg. Dat is dus bijna 20 kg. minder! Kan geen kwaad, want het is alleen maar gezonder lijkt mij. Toch ben ik blij met de aanwezigheid van een zeer krachtige positieve energiebron hier in huis, spiritueel gezien. Veel positieve gedachten kreeg ik vanavond langs telepatische weg weer door van Peggy, om een sterke negatieve gedachtenstroom uiteindelijk grotendeels stop te zetten. Geeft ook veel meer rust. Op een gegeven moment vroeg ze me of om even voor mijn oranje, luie stoel tegenover me te gaan staan, en om dan ook mijn hand voorzichtig te bewegen in het voor mijn ogen lege gedeelte boven het zitvlak van de stoel. Ze vroeg me vervolgens te beschrijven of ik iets kon voelen. Toen ik dat uiteindelijk deed werd ik even stil van verbazing. Wat ik vervolgens – fysiek – heel duidelijk voelde was…….warmte, (energetische) stralingswarmte! Dat was een mooie ervaring, zo ook het “gesprek” wat erop volgde. Maar daarover later meer…… Hoog tijd nu voor de nachtrust.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: