Waarschijnlijk vanmiddag weer bezoekje aan open afdeling, kliniek De Amstelmerre

14 april 2010 >> Alvorens te gaan slapen nog even een kleine aantekening in mijn weblog. Afgelopen dag rustig aan gedaan, en afgelopen avond druk bezig geweest met schrijf- en correspondentie-werkzaamheden. Helaas kan ik nou eenmaal niet correspondentie die dieper ingaat op hetgeen er tussen 9 oktober vorig jaar en nu is gebeurd en die ook dieper ingaat op de bijzonder positieve ontwikkelingen in het contact tussen mij en Peggy tot vlak voor oudejaarsochtend, in een avondje tijd helemaal afmaken. Daar is even wat meer tijd voor nodig. Maar, vandaag weer een dag, denk ik dan maar. Mijn stemming, mijn emotionele toestand van de afgelopen dag was vrij redelijk te noemen over het algemeen.

Vanochtend om half twaalf heb ik een afspraak staan bij de pedicure, en in principe heb ik voor aankomende middag ook een kort bezoekje aan de open afdeling van de kliniek voor volwassenen De Amstelmere op het programma staan, maar ik zeg er wel bij, onvoorziene omstandigheden voorbehouden. Toch hoop ik er wel even langs te kunnen gaan vanmiddag. Van Mauries heb ik nog niks vernomen, maar heb hem een aantal dagen geleden wel even een sms-berichtje gestuurd. Volgens de laatste berichten zou hij nog steeds op die vreselijk benauwende gesloten afdeling in Hoofddorp zitten.

Nu hoog tijd voor te gaan slapen, want ik kan vanochtend ook weer niet al te laat opstaan natuurlijk….

Boudewijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: