Verslagje afgelopen dagen…

Amstelveen, 17 april 2009 >>Afgelopen woensdag ben ik uiteindelijk toch nog even langsgeweest op de open afdeling van de GGZ-afdeling in de Amstelmere, en ook daar ontmoette ik weer een aantal nieuwe mensen die daar opgenomen zijn. Er waren nog slechts enkele oude bekenden aanwezig, want ik begrijp dat een aantal anderen inmiddels alweer enige tijd met ontslag zijn. Dat mag voor mij echter geen reden zijn om daar nooit meer langs te komen. Al overweeg ik nog steeds om het werkterrein daarnaast nog iets te gaan uitbreiden, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Sinai centrum, alwaar immers ook een GGZ afdeling is gehuisvest. Maar eerst wil ik daar eerst eens langsgaan voor een oriënterende kennismaking, en om de sfeer aldaar eens te kunnen ervaren.

Vanmiddag nog even in het Stadshart van Amstelveen geweest, en op de terugweg richting auto kwam ik nog een ex-cliënt van de kliniek van De Amstelmere tegen, Sara. Zij is tevens lotgenote van Peggy, maar zij verblijft momenteel een aantal dagen per week in Oegstgeest alwaar ze een hele goede en prettige therapie blijkt te volgen. Ze is evenwel ook heel erg begaan met betrekking tot het hele gebeuren van Peggy.

Maar nu even tijd voor een korte avonddouche en nog heel eventjes kijken hoe het met de andere computer staat en of het lukt om te MSN-nen. Niet voor lang overigens, want ik wil het vanavond toch niet erg laat maken. Voor morgen heb ik nog een belangrijke aktiviteit op het programma staan op correspondentiegebied. Verder doe ik het nog rustig aan, en ik ervaar het toch nog altijd als prettig om geregeld rustmomenten in te lassen op de dag. Tot de volgende weblog maar weer….

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: