Toestand hond Debby wederom kritiek, 3e nacht op rij…

22-4-2010 >> Vandaag verjaardag moeder. Ze is 79 geworden en gelukkig nog vrij gezond. Vanmorgen wel weer nogal zorgwekkende situatie van Debby, mijn tweede hondje. Ligt alsmaar te slapen, wilde eerst haar medicatie niet innemen, en ze is heel erg stil, en ligt alsmaar te slapen. Ze lijkt af en toe wel in coma te liggen. Straks om 11:15 afspraak Dr. Mentink, dierenarts in Amstelveen-Zuid. Grote bezorgdheid, gespannen en emotionele situatie. Mocht ze komen te overlijden dan wordt dat, na hondje Daisy (30 okt.2009) en Peggy (12 feb.jl.) het derde sterfgeval in een half jaartje tijd. Drie nachten nauwelijks geslapen, vanmiddag, zo mogelijk, een aantal uurtjes liggen en eventueel slapen. Mogelijk – dit vindt mijn moeder niet erg – viert mijn moeder haar verjaardag in een later stadium, zonodig.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: