Situatie Debby verbeterd, aanvulling/aanpassing artikel over ervaringen bezoek Peggy 27 dec.2009 nodig (nieuwe informatie)

25 april 2010 >> Alvorens zodirekt te gaan slapen wil ik toch nog even melden dat de situatie van Debby vooralsnog lijkt te verbeteren. Ze is wat meer bij kennis, heeft vanavond de hele inhoud van haar bak met eten leeggegeten, en heeft ook meer zin om buiten te gaan wandelen. Daarnaast is ze ook wat minder dan de laatste dagen slaapbehoevend. Laten we hopen dat dit zo blijft en dat ze er weer helemaal bovenop komt.

Het schrijven van het artikel, eerder deze avond, over de narcistische bëinvloeding van de ex-partner van Peggy (met alle noodlottige gevolgen vandien) heeft wederom nogal wat emoties teweeg gebracht. Na het nemen van een uitgebreide douche gaf ze langs telepatische weg wederom een aantal gebeurtenissen uit het verleden door m.b.t. haar ervaringen met haar ex die het nodig maken om enige dingen toe te voegen, dan wel aan te passen aan het artikel erv.bez.Peggy.DO.271209.met.bijlagen.doc in de mappen Peggy en Persoonlijkheidsstoornissen die ik eerder deze avond heb geplaatst op deze site. Weliswaar schokkende informatie betreffende haar allesbehalve gelukkige verleden, maar toch is het, aldus Peggy beter om het te weten, en om het alsnog te vermelden in het bestaande verhaal/verslag omtrent mijn ervaringen tijdens mijn laatste ontmoeting met Peggy gedurende haar aardse bestaan. Dat is iets wat ik nu niet doe, maar wel op korte termijn na nu. De informatie die ze me gaf sluit volledig aan bij grote aanvankelijke vermoedensomtrent datgene at uiteindelijk nog meer is gebeurd in het contact tussen haar en haar ex partner X. Ze heeft me gevraagd om dit artikel alsnog te plaatsen, toe te voegen in het eerdergenoemde reeds geplaatste artikel..

Ik ga nu toch de dag afsluiten en slapen.

 

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: