Tweede website in testfase…

2 mei 2010 >> Ja, het is deze keer toch nog een hele late avond geworden, maar natuurlijk is het ook weer zo dat zondag altijd weer mijn vaste uitslaapdag is. Ik had behoefte aan wat afleiding, en ben eens wat gaan experimenteren met een gratis softwareprogramma van het Engelse bedrijf Incomedia, zoals dat onlangs te vinden was op een bij een computertijdschrift bijgevoegde dvd-rom. Weliswaar biedt het programma, vergeleken met uitgebreidere webdesign-software, minder mogelijkheden, maar het is wel veel gebruikersvriendelijker. Een eerste tijdelijk ontwerp van mijn toekomstige website “Boudewijn Hoogsensitief” is reeds afgerond, en kun je vinden op het volgende websiteadres: http://home.kpn.nl/kat00020 . Vergeet daarbij ook niet je luidsprekers even aan te zetten als je op de homepage bent.

Ik maak hierbij voorlopig gebruik van de gratis standaardwebruimte van mijn internetprovider KPN, een opslagruimte van maximaal 50 mb. Ik overweeg om later voor een klein bedragje per maand deze webruimte te laten uitbreiden, want, aangezien ik ook meer muziek aan deze toekomstige definitieve website wil gaan toevoegen is 50 mb webruimte nogal aan de krappe kant. Sommige webhosting-bedrijven bieden al een webruimte aan van 3000 mb, inclusief domeinnaam voor twee euro per maand. Onvoorziene omstandigheden voorbehouden zal deze tweede website in een later stadium ook te vinden zijn op www.boudewijnhoogsensitief.nl , maar zover is het nu nog niet.

Daarnaast is het wel zo dat déze windows live website van mij wel blijft bestaan. Wel is het zo dat ik door omstandigheden voorlopig ook nog met hele andere dingen bezig ben naast dit alles, maar ik zal je bijtijds informeren op deze site waarop je nu kijkt als er nieuwe ontwikkelingen zijn voor wat betreft de tweede website. Maar nu ga ik toch echt slapen.

 

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: