Nieuwe, tweede officiële website geactiveerd (in testfase)

Amstelveen, 7 mei 2010 >> Afgelopen avond heb ik dan voor het eerst mijn tweede officiële nieuwe website op www.boudewijnhoogsensitief.nl geactiveerd en heb daar voorlopig een tijdelijk websiteontwerp geplaatst. Dit in afwachting van het eerste definitieve ontwerp, waar ik nog wel eventjes mee bezig ben denk ik. Het belooft in ieder geval een zeer uitgebreide website te gaan worden, waarop natuurlijk ook ruimschoots aandacht aan het diep tragische (over)lijden van Peggy, over mijn ervaringen met haar, over de zeer diepe band die er met name in december 2009 tussen haar en mij was ontstaan. Daarnaast ook een aantal muziek- en andersoortige geluids-montage programma’s, foto’s en wellicht nog heel veel meer. Je kunt de testpagina alvast bekijken op het genoemde webadres.

Daarnaast blijf ik ook nog gewoon gebruik maken van déze site waarop je nu kijkt (windows live) , maar ook van mijn websiteadres http://home.kpn.nl/kat00020 , wat voorlopig zal worden gebruikt voor experimentele doeleinden en om wat meer ervaring op te doen met het gebruik van diverse softwarepakketten voor het bouwen en plaatsen van websites. Later overweeg ik om ook die webruimte een definitieve bestemming, een defintief onderwerp te kunnen gaan geven. Ook op dat daarnet genoemde webadres tref je een voorlopige testsite aan. Ook deze testsite is muzikaal omlijst, net als de andere genoemde site in de vorige alinea. Daarvoor zou het wel handig zijn als je Windows Mediaplayer, WinAmp, of een ander mp3-programma op je computer hebt draaien.

Het is nu alweer laat geworden, en ga er ook mee stoppen. Tijd voor een lange nachtrust denk ik deze keer. Het was best wel een vermoeiende dag. Morgen wil ik het rustiger aan gaan doen, want ook tevéél bezig zijn met afleiding zoeken is in deze fase ook weer niet goed vind ikzelf.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: