Kwalitatief hoogwaardige PC gaat sterk verouderde PC vervangen

13 mei 2010>>  Hoewel het deze keer wel heel erg laat werd, toch nog even een berichtje van mij. De PC in de woonkamer is inmiddels al dusdanig verouderd, dat deze toch niet meer voldoende is voor de beoogde doelen kwa toepassingen. Het zou veel te kostbaar worden om deze doelen met de bestaande PC in de woonkamer te bereiken, en dan is een nieuwe PC – naar verhouding – wel heel veel voordeliger. Ik was al zeer geruime tijd tevoren begonnen om mij te oriënteren op een nieuwe, en deze kost nog niet eens de helft van datgene wat ik ooit voor mijn Vista PC heb betaald, en dat terwijl hij, kwalitatief gezien, zelfs nog beter is dan die hele dure die ik gebruik voor o.a. mediadoeleinden, het vervaardigen van websites e.d.

Om een lang verhaal kort te houden, mijn keuze is uiteindelijk gevallen op een PC die pas sinds januari dit jaar (2010) op de markt is, en ik zag hem staan bij een winkel in het centrum van Amstelveen, Paradigit. Niet alleen kwa service heel veel beter, maar ook vaak veel goedkoper dan de concurrent, een eindje verderop in dezelfde straat (Mycom). Mijn keuze is gevallen op de HP Pavilion P6360nl, met een Intel i5 (3,2 gHz) processor, 640 gb. harddiskruimte, etc…. Hieronder een afbeelding van de PC zélf en van het moederbord. Maar, voordat ik de oude ga vervangen, eerst nog wat backups maken van de harde schijf uit de oude pc. De oude hoop ik binnenkort te gaan verkopen. Maar daarover later meer. Maar goed, ik ga nu eindelijk aan de nachtrust beginnen. Al met al een zeer drukke dag. Morgen maar even wat rustiger aan doen, en meer tijd inruimen voor rust en bezinning e.d.

Groeten van Boudewijn.                                                       

Moederbord_Layout        Moederbord_foto        HP Pavilion P6360nl

       Layout van het moederbord                        Afbeelding van het moederbord             De PC zelf, HP Pavilion P6360nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: