Handgeschreven correspondentie, nieuwe HP computer gëinstalleerd, telefoontje Mauries.

22 mei 2010 >> Vanvavond even gesproken met Mauries, die onlangs is overgeplaatst van de gesloten afdeling in Hoofddorp naar de open afdeling erboven, ook in Hoofddorp dus. Morgen zou hij me op de huistelefoon terugbellen om weer even bij te praten. Vanmiddag even bezoek gehad van Daniela, en later vanmiddag eerst een tweede dvd-rom drive ingebouwd in de nieuwe HP computer. Ben hem daarna gaan installeren, en ben er nog steeds mee bezig, na eerst een setje van drie herstelschijven te hebben gebrand, voordat er iets misgaat eventueel. Inmiddels vordert de installatie gestaag, maar ga er morgen weer rustig mee verder. En, daarnaast is er nog meer te doen, namelijk verdergaan met wat handgeschreven correspondentie. Wanneer het om persoonlijke correspondentie gaat dan is het, vind ik, soms beter om dat met de hand te doen. Kost weliswaar wat meer tijd, maar het is wel veel persoonlijker. Daarnaast neem ik de komende week ook even contact op met de ouders van Peggy. Tot zover even dit korte berichtje.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: