Definitief tijdelijk ontwerp op een van mijn website-adressen, en andere bezigheden.

30 mei 2010 >>  Alweer een tijdje niks geschreven op mijn weblog, en dus vanavond weer eventjes tijd daarvoor vrijgemaakt. Het is alweer ruim drie maanden geleden dat Peggy is overleden, maar ik kan me alles wat er is gebeurd, ook van langere tijd geleden, nog zeer gedetailleerd herinneren. Het blijft toch een uitermate gevoelig plekje. In ieder geval loop ik er toch over te denken om de standaard webruimte op http://home.kpn.nl/kat00020 in zijn geheel te gaan besteden aan Peggy. Daarnaast echter ook ruimschoots aandacht voor haar op mijn grotere website in aanbouw, op www.boudewijnhoogsensitief.nl . Ik heb vanavond hoogstwaarschijnlijk het definitieve tijdelijke ontwerp voor de websiteruimte op home.kpn.nl geplaatst, en ben intussen begonnen aan het definitieve websiteontwerp voor deze site. Gezien de voor geluidsfragmenten relatief beperkte webruimte van 50 mb., zullen op deze site ook slechts nauwelijks geluidsfragmenten te vinden zijn, maar wel veel informatie over mijn ervaringen met Peggy en alles wat daarmee samenhangt. Ik wil het definitieve ontwerp pas gaan plaatsen als deze echt helemaal compleet is, en uitvoerig door mij is getest.

De grote website in wording, op www.boudewijnhoogsensitief.nl , is iets waar nog heel veel meer werk in gaat zitten. Voorlopig heb ik op dit adres de beschikking over 750 mb. webruimte, en ik kan er daardoor ook meer op kwijt aan informatie, foto’s, en geluidsfragmenten uit mijn audio-archief. Ik neem voor dit alles echter wel wat tijd. Het definitieve website-ontwerp voor deze site zal er waarschijnlijk toch iets anders uit gaan zien dan overeenkomstig de huidige testpagina. Ik ben er nog niet helemaal tevreden over.

Maar, daarnaast natuurlijk ook tijd voor andere bezigheden, op het gebied van correspondentie, bezinning, huishoudelijke taken, zorg voor Debby (hond), af en toe ook bezoekjes aan de GGZ-kliniek hier in Amstelveen. Ik doe ook dit alles rustig aan, en heb zeker de eerste tijd ook nog regelmatig veel behoefte aan periodes van rust en bezinning. Daarnaast ook contact zoeken met nabestaanden van Peggy, lijkt me geen overbodige luxe, om wederzijdse ervaringen uit te wisselen, maar ook nodig denk ik om e.e.a. wat gemakkelijker toch een zekere plek in jezelf te kunnen geven. Door een vrij langdurige periode van overprikkeling is e.e.a. er helaas nog niet van gekomen tot op heden, maar ik zeg altijd maar, beter later dan nooit, toch?

Vrijdag a.s., 4 juni, hoop ik, als alles doorgaat, een bezoekje te gaan brengen aan Rob, al sinds jaar en dag een goede vriend. We kennen elkaar al sinds de kleuterschool, dus alweer dik 40 jaar. Ben toch wel blij met dit contact, zeker als je bedenkt dat mijn sociale netwerk het afgelopen ruime halve jaar vrijwel geheel is “uitgekleed”, als je begrijpt wat ik bedoel…….

Morgenmiddag een bezoekje aan de tandarts. Hij gaat dan een brug plaatsen, met een kunst-kies eraan. Een dure grap, die slechts voor een deel door de verzekering wordt vergoed, maar gelukkig staan mijn ouders me financieel ook bij in dezen. Ik hoop gauw meer nieuws te hebben omtrent verdere ontwikkelingen, en wil toch weer vaker gaan schrijven in mijn weblog op deze windows-live site.

Groeten van Boudewijn.      

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: