Tandartsbezoek geslaagd, wel nogal emotioneel beladen…

31 mei 2010 >> Daarnet teruggekeerd van een behandeling bij de tandarts. Deze heeft de noodkroon verwijderd en de definitieve “brug” geplaatst en bijgeslepen. Dat is wel even erg gevoelig, in lichamelijk opzicht en heb momenteel nogal last van een zeurende pijn. Maar de operatie op zich is geslaagd, en hoef de eerste tijd gelukkig niet meer naar de tandarts. Ik voel me momenteel wel erg vermoeid en nogal emotioneel beladen. Misschien toch goed om even heel rustig aan te doen en om even te gaan liggen. Het overlijden van Peggy is nog altijd geregeld iets wat buitengewoon gevoelig ligt. Als het, in positieve zin, net even anders was gegaan dan waren we nu samen geweest en zou ze in positieve zin heel sterk zijn veranderd. Nog vaak denk ik terug aan de vele gesprekken met haar, het samen bezig zijn in de creatieve ruimte van de gesloten afdeling. Letterlijk alles kan ik me nog als de dag van gisteren herinneren. Het is zó verschrikkelijk jammer dat ze is gesprongen en overleden; dit valt ook heel moeilijk te verwerken…

Eerst even een paracetamol innemen vanwege de pijn in mijn gebit, want deze zeurende pijn is ook niet leuk…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: