Opvallend sms-berichtje en bezigheden aan website…

9 juni 2010 >> Ongeveer twee uurtjes geleden een nogal bijzonder sms-berichtje ontvangen, in gesproken vorm, via de vaste telefoon. Kan dat tegenwoordig ook al via een vaste telefoonaansluiting?? Blijkbaar dus wel, al sprak die computerstem zo snel via de telefoon dat ik slechts een gedeelte kon verstaan. Het enige wat ik hoorde was de boodschap: “Geef niet op!”, en werd ook een heel groot getal genoemd. Wilde het mobiele nummer (de afzender) nog noteren maar kon niet op tijd een pen vinden. Ik zat achter mijn computer op dat moment. Wie zou dit berichtje nou hebben verstuurd?

Gisteren de bijna volledige tijdelijke versie van een website-ontwerp geplaatst op http://home.kpn.nl/kat00020 . Deze site zal geheel worden gewijd aan Peggy, en dit tijdelijke ontwerp bevat op dit moment van schrijven 16 (inhoudelijk gezien) toepasselijke muzieknummers van zowel CD als van LP. Daarnaast als achtergrondmuziek nog een eveneens zeer toepasselijk nummer van Kayak. Deze achtergrondmuziek start automatisch, enkele seconden na het opvragen en binnenhalen van de website.

Ik voelde me vandaag wel erg vermoeid, maar ben wel even langs het stembureau gegaan om m’n stem uit te brengen voor de verkiezingen. Verder geen bijzondere plannen voor de rest van de avond, hooguit nog wat schrijfwerk. Morgen weer een dag, en ik ga dan in principe ‘s avonds bij mijn ouders eten. Ben echter van plan om daarna weer gewoon terug te gaan naar huis, niet al te laat. Debby hoest nogal de laatste tijd. Toch maar weer even langs de dierenarts eerdaags.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: