Meer periodes van diepe innerlijke rust…

18 juni 2010 >> Het mag dan zo zijn dat er nog altijd sprake is van periodes van negatieve emoties, het niveau van Bewustzijn lijkt vooralsnog vrij stabiel te blijven en zelfs weer ietsje te zijn toegenomen. Daarnaast ervaar ik sinds kort, verspreid over de dag, meerdere periodes van zeer, zeer diepe innerlijke rust; een geestestoestand die je zou kunnen vergelijken mensen die, langs kunstmatige weg, meditatie-oefeningen doen; periodes van een volledig een zijn met het hier en nu…

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: