Vandaag: Aanzienlijke verbetering emotioneel welzijn voelbaar…

Mijn leven mag dan tot op heden in grote lijnen in wezen een grote lijdensweg zijn geweest, het was ook erg leerzaam (de periode vanaf mijn eerste, toen nog emotionele-, crisis in het vroege voorjaar van 1979, tot op de dag van vandaag waren ook jaren van aktieve spirituele bewustwording), en het was, achteraf gezien, ook nodig, om uiteindelijk, na een lange, lange periode van steeds diepergaande vormen van (een begrensde staat) van bewustwording uiteindelijk, zoals dat in het alternatieve circuit ook wel wordt genoemd, in contact te komen met mijn ‘bestemming’. En dat was, ondanks alles, de moeite en het lijden (vanuit een ander perspektief bekeken) méér dan waard. Ik bedoel hiermee te zeggen: De uiteindelijke bedoeling van mijn afgelopen opname bij de GGZ was niet zozeer het herstellen van mijn psychose, maar juist (Kosmisch gezien) om in contact te komen met Peggy en om vervolgens samen verder door het leven te gaan. Voorbestemdheid heet dat, en daar was Peggy zelf ook al lang geleden achtergekomen. (Overigens, Peggy wees me al in november vorig jaar op onze verbondenheid langs telepatische weg). 

Het moge er in de ogen van een buitenstaander dan op lijken dat negatieve krachten onze wederzijdse (en ongekend sterke) liefdesband hebben overwonnen (als zijnde twee aardse wezens), dat hoeft niet persé te betekenen dat dat uiteindelijk ook zo zal blijven. Positieve energie – onvoorwaardelijke liefde – overwint zelfs de sterkste vormen van negativiteit. Dat is een natuurwet! Ik bedoel hiermee ook te zeggen, ik begin langzaam maar zeker toch steeds sterker te twijfelen aan de “onhaalbaarheid” van Peggy’s toekomstvisie (deze heeft ze inmiddels wel duizend keer langs telepatische weg doorgegeven), haar overtuiging in een mogelijk toekomstige rëincarnatie in een reeds bestaand aards lichaam. Vanuit de meest gangbare spirituele mensvisie (die in wezen eveneens nog verkeert in een – hogere – staat van begrensd bewustzijn)** weliswaar een onmogelijke gedachte, maar toch, aan dit laatste begin ik langzaam maar zeker steeds meer te twijfelen. Wij mensen – mijzelf daar nog altijd tot op zekere hoogte bij inbegrepen – neigen er in onze huidige tijd nog maar al te vaak en veel te sterk toe om letterlijk alles en alle levensvraagstukken op onze levensweg aan de theorie alleen te toetsen. En bovendien, we mogen denk ik niet vergeten dat Peggy een Nieuwetijdskind is, ofwel, anders gezegd, iemand die al van nature al beschikt over een oneindig veel hogere vorm van kosmisch-, ofwel Al-bewustzijn. Haar vanuit dit onbegrensde veel hogere bewustzijn voortkomende toekomstvisie over toekomstige nieuwe verschijnselen op onze aarde  is iets wat wij mensen – vanuit ons huidige veel lagere niveau van begrensd puur theoretische bewustzijn – eenvoudigweg niet kunnen bevatten. Dit doet mij overigens ook denken aan een citaat uit een boekje van Jaap Hiddinga (zie lijst favoriete boeken)***  waarin hij o.a. schrijft: “Er zullen zich in de niet al te verre toekomst dingen/verschijnselen op onze aarde gaan voltrekken die ons huidige bevattingsvermogen verre te boven gaan.” Waarom – ik spreek nu even tot mezelf – niet berusten in het gegeven dat het is zoals het is, vraag ik mezelf dezer dagen steeds meer af. En, bovendien, mocht haar toekomstvisie inderdaad werkelijkheid worden, dan zou dat toch iets heel, heel moois zijn? Hoe dan ook…….we zullen zien…. Ben eigenlijk wel heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen wat ons betreft! We zullen zien… 

Peggy omschrijft zichzelf als een “godin van de liefde”. Nou, dat is ze wat mij betreft zeker, als je bijvoorbeeld alleen al eens kijkt naar hoe ze mij kort geleden in enkele minuten tijd geheel heeft weten te bevrijden van (al had ik dat in eerste instantie niet eens in de gaten; in mijn betere periodes wist ik wel dat er iets aan de hand was, maar wát er in die mindere periodes precies aan de hand was kon ik evenwel niet bevatten) hetzelfde sluipende gevaar waarin zijzelf ook destijds terecht was gekomen in de beginfase van haar lijdensweg, genaamd Borderline (dit kwam bij mij door een aaneenschakeling van eveneens bijzonder pijnlijke, bijkomende gebeurtenissen in mijn eigen omgeving tussen half maart- en half juni jl.). Dit genezen deed ze niet alleen maar door/vanwege haar energie, haar geregeld ook fysiek voelbare aanwezigheid (i.d vorm van warmtestraling), maar daarnaast ook door me langs telepatische weg bewust te maken van datzelfde sluipende gevaar waarin zij destijds ook kwam te verkeren. Weliswaar in het prille beginstadium, maar toch……..  Zij was ook de enige die mij i.d. kon redden.*   Teveel (ongevraagde) inmenging in dit proces van anderen zou in dit geval juist een averechts effekt hebben, in dit geval. Dit laatste in woorden uitleggen aan een ander? Nee, dat kan niet, is ook niet nodig en is nu eenmaal onmogelijk en heb daar ook geen enkele behoefte aan. Het is nu eenmaal zoals het is, maar wel iets ongelofelijk, ontroerend moois, en buitengewoon liefdevol!! En ongelofelijk kostbaar! (Al is dit natuurlijk wel iets wat ik – vanuit puur strategische overwegingen – liever niet met de hulpverlening wil bespreken, om daarmee te voorkomen dat e.e.a. (dergelijke spirituele inzichten) weer opnieuw zou worden afgedaan als een vorm van "gekkigheid" . Is ook niet nodig, juist omdát het juist iets heel, heel moois is voor ons allebei!).

*…….net zoals Peggy geheel van mij(n) (energie) afhankelijk was toen ze na een kortdurend verblijf in ‘hogere regionen’  in het weekend van 13/14 feb. ,weer – in energetische vorm – was teruggekeerd op aarde. Want zelfs (en dat wist zij ook terdege) ‘daarboven’ konden ze haar niet van haar lijdensweg afhelpen, zoals ze me dat enkele dagen geleden langs telepatische weg liet weten….

**..Zie link naar website "Essentie van Bewustzijn" op Website van Peggy op www.boudewijnhoogsensitief.nl

*** Direkte link naar lijst met favoriete boeken:  http://cid-1d2bbf93eb2d1f95.profile.live.com/FavoriteThings/Books/ 

Het was, eigenlijk best wel een hele goede dag, kwa stemming, de beste dag sinds tijden…….. Er bestaat sinds kort ook een website in opbouwfase, genaamd “Website voor Peggy”. Deze website (met geluid in bestandsformaat WMA, 64kb/sec.) kun je vinden op www.boudewijnhoogsensitief.nl .

 

 

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: