Emotionele situatie n.a.v. gebeurtenis gisterenmiddag weer gestabiliseerd…

27 juni 2010 >> Vandaag heb ik het rustig aan gedaan en merk toch dat de situatie zich weer heeft gestabiliseerd. Positieve energie doet wonderen en is ook ongelofelijk kostbaar! Vanmiddag wel weer een paar uurtjes geslapen en ben vanmiddag ook even langs mijn ouders geweest, ook i.v.m. de financiële administratie. Mijn vader is niet meer goed in staat om de computer te bedienen, maar het is wel nodig voor de financiële administratie met name. Daarna even langs een tankstation aan de Beneluxbaan gereden om de tank vol te gooien. Toen ik weer thuis was heb ik de staande ventilator inelkaar gezet, die afgelopen week in de aanbieding was bij een nabijgelegen supermarkt. Ik had deze ventilator vooral gekocht voor mijn hond Debby, die dezer dagen erg veel last heeft van de warmte. Zij is hartpatiënt, maar toch is ook haar conditie al enige tijd weer sterk verbeterd. Zij is geboren in Odijk (prov.Utrecht) op 29 juni 1999 en wordt overmorgen dus 11 jaar. Een slagroomtaart met 11 kaarsjes, ja – Debby is een alleseter – ze zou het zeker lusten, maar dat lijkt me geen goede keuze… Vanavond denk ik even Mauries bellen en een stukje schrijven., ter aanvulling van de website.

Boudewijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: