Computer woonkamer weer hersteld, rustig dagje…

4 juli 2010 >> Afgelopen dag niet veel gedaan. Daar was het bovendien ook veel te heet voor, bijna 30 graden in de woonkamer. Het heeft enige tijd geregend afgelopen middag, maar erg veel koeler is het in huis nog niet. Debby heeft er duidelijk merkbaar veel last van. Ben met haar buiten ook niet zo ver gelopen als gewoonlijk. Ik ben afgelopen middag en avond rustig aan bezig geweest om de computer weer te herstellen. Gelukkig werkt alles nu weer. Ik heb vanwege de hitte de afgelopen dagen niet zo best geslapen en hoop dit vannacht te gaan inhalen.

Komende middag heel misschien weer even langs de kliniek in De Amstelmere, zodat ik ook de nieuwe mensen wat beter kan leren kennen. Verder wil ik nog wat gaan schrijven en dan meteen even de al wat oudere printer hier in de woonkamer van nieuwe inktpatronen voorzien. De proefafdrukken die ik afgelopen middag heb gedaan, na het opnieuw installeren van de printer op de PC, zagen er niet echt goed meer uit. Gelukkig heb ik altijd een paar rezerve inktpatronen in voorraad.

Mijn gemoedstoestand was ook vandaag weer vrij stabiel te noemen. Eerdaags ook maar weer eens wat schrijven naar aanleiding van de gesprekken langs telepatische weg die ik de laatste tijd gehad heb met Peggy. Interessant om e.e.a. eens op papier uiteen te zetten, ook telepatische gesprekken die ik reeds eerder met haar heb gehad. Maar goed, nu stop ik er weer even mee.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: