Bijzondere droom van gisterenmiddag…..

5 juli 2010 >> De afgelopen nachten had ik natuurlijk, vanwege de warmte, niet goed kunnen slapen, en zo voelde ik gisterenmiddag (zo.4 juli) de behoefte om nog eventjes te gaan liggen, en viel al vrij snel in slaap, een hele diepe en vaste slaaptoestand. Gedurende die slaap had ik ook een droom, waarvan ik me het eerste gedeelte niet meer precies kan herinneren, alleen dat ik me in die eerste droomfase nogal onrustig voelde. Maar op een gegeven moment werd ik weer wat rustiger, en op een gegeven moment ging de telefoon, en zag in die droom vervolgens  het (voeten-)uiteinde van een bed te zien, waarop m’n blik gefocusd werd en uiteindelijk ook bleef. Het was geen gewoon bed, maar een ziekenhuisbed. Ik zag ook mezelf zitten, aan het voeteneinde van dat bed. Dat bed stond op een nogal bijzondere, opvallende centrale plaats in een grote zaal met heel veel bedden erin.

Ik nam – in die droom uiteraard – de telefoon op. Het bleek Peggy te zijn en we raakten in gesprek. Ze vertelde: “Gisterenavond ben ik naar dit ziekenhuis overgeplaatst. Het gaat goed met me en ik mag binnenkort weer terug naar huis.”, waarop ik antwoordde: “Wat een mooi nieuws zeg; ik heb je wel heel erg gemist hoor..”  “Ja, ik jou ook Boudje..”,zei ze. Na een korte stilte begon ze verder te praten en vertelde: “Weet je, ik heb daarnet na lange tijd weer eens wat gegeten. Dat was lang geleden, maar wel erg lekker…”  B>>”Fijn om te horen. Zou je het leuk vinden als ik je eens kom opzoeken?””  P>>”Ja, lijkt me erg leuk, alleen ik krijg de komende dagen wel heel veel bezoek, maar wat zou je vinden van aanstaande maandag?” B>>”Lijkt me een prima idee".”  …….En vrijwel onmiddellijk daarna was ik ineens weer klaar wakker!

Ik vond het toch wel leuk om deze droom even te omschrijven.

Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: